Miksi Oma Koti Valkoinen -sisustusblogi on niin kovin suosittu?

Sisustus

Moni suomalainen suosii kokovalkoista tai mustavalkoista sisustusta tai sisustusta, jossa harmaa on hallitseva väri. Tämä on ehkä yksi syistä, minkä vuoksi Oma Koti Valkoinen -blogista on tullut niin kovin suosittu, onhan blogin kantavana teemana valkoinen väri sisustuksessa. Mitä muita syitä Oma Koti Valkoinen -blogin suosion takaa sitten löytyy? Kerromme niistä tässä jutussa.

Oma Koti Valkoinen -blogi kertoo siitä, kuinka melko pienestäkin kodista voi luoda muodikkaan ja kodikkaan
Oma Koti Valkoinen -blogin tapahtumat sijoittuvat 80 nelilön kokoiseen kerrostalokolmioon, jota blogin pitäjä Miia sisustaa mieleisekseen. Miian mieli vaihtuu sisustuksen suhteen usein, joten koti on saanut jo monta uutta ilmettä Miian blogin elinhistorian aikana.

Eräs blogin suosion syistä on varmaankin se, että blogista saa vinkkejä pienten tilojen sisustamiseen ja siihen, kuinka pienistä tiloista voi sisustamisen avulla tehdä toimivat. Valkoinen väri ja pienet sisustuselementit tuovat valoisuutta ja näyttävyyttä myös pieniin tiloihin.

Pohjoismainen tyyli näkyy Oma Koti Valkoinen -blogissa
Oma Koti Valkoinen -blogi kuvastaa monin tavoin pohjoismaista tyyliä. Ensinnäkin valkoisen värin suosiminen kertoo tästä. Toiseksi blogissa vilahtelee runsaasti pohjoismaista designia, joka kiinnostaa monia suomalaisia lukijoita. On mielenkiintoista nähdä, kuinka Miia yhdistelee tällaista designia sisustukseensa. Blogissa nähdää myös monia pikkuideoita, joita jokainen voi hyödyntää arjessaan pikkurahallakin.

Myös minimalismi, joka on nyt kovin pinnalla suomalaisessa sisustuksessa, on hyvin esillä Miian blogissa. Käytännöllinen arjen estetiikka viehättää monia käytännöllisiä suomalaisia, joten Oma Koti Valkoinen -blogi viehättää monia lukijoita jo tältäkin pohjalta.

Blogi päivittyy usein ja sen kuvat ovat laadukkaita
Oma Koti Valkoinen -blogi päivittyy usein, mikä pitää lukijoiden mielenkiintoa yllä. Kirjoittajalle tämä on varmasti haastavaa ja vaarana onkin toisto, mutta Miia on onnistunut hienosti keksimään blogiinsa yhä uusia ja uusia näkökulmia ja juttuaiheita.

Esimerkiksi helmikuun alkupuolella Miia kirjoitti blogissaan kosmetiikan haitoista sekä siitä, miten ne voidaan ottaa haltuun uudenlaisen sovelluksen avulla. Helmikuussa hän on ehtinyt myös esittelemään Kristina Dam Grid -vaaterekin sekä kertomaan muutoinkin vaatesäilytyksestä kenkien, alusvaatteiden, asusteiden sekä urheiluvaatteiden osalta. Helmikuulta löytyy myös ihana postaus Laa Laa Livingin Bunny -seinäristikosta, jonka Miia sijoitti tyttärensä huoneeseen, sekä perjaintaiksi ostetusta kukkakimpusta, jonka blogin ylläpitäjä Miia sijoitti hieman tavallisuudesta poikkeavalla tavalla edulliseen maljakkoon. Lisäksi Miia on ehtinyt jo helmikuussa esitellä vuoden 2018 ensimmäiset huonekaluostoksensa. Kuten jo pelkästään helmikuun 2018 alkupuolen postauksista voidaan huomata, ovat blogin postausaiheet yllättävän monipuolisia.

Lisäksi blogin kuvat ovat laadukkaita ja teksti helppolukuista. Blogia selkeästi ylläpidetään ammattimaisella otteella, mikä ei ole jäänyt lukijoilta huomaamatta.