Nappaa sisustusideat talteen Pinterestista

Sisustus

Pinterest on oivallinen työkalu etsiessäsi uusia sisustusideoita tai inspiraatiota omaan sisustamiseen. Kerromme tässä artikkelissa vinkkejä siihen, kuinka voit hyödyntää Pinterestia omien sisustussuunnitelmiesi laatimisessa.

Mikä Pinterest on?
Pinterestia voisi kuvata virtuaaliseksi korkkitauluksi, johon käyttäjät voivat pinnata eli tallettaa sellaisia kuvia, jotka he kokevat kiinnostaviksi ja mielekkäiksi. Tätä palvelua voidaan kuvata erittäin visuaaliseksi palveluksi ja tätä palvelua käytettäessä korostuukin sanonta, jonka mukaan yksi kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Jo nopealla vilkaisulla löydät monia sinua kiinnostavia ideoita.

Miksi Pinterest on niin suosittu?
Ensinnäkin helppokäyttöisyys on tehnyt Pinterestista niin kovin suositun. Kuvien lisääminen on helppoa, samoin uusien ideoiden etsiminen. Pinterest kokoaa ideat yhteen maailmanlaajuiseksi verkostoksi ja onkin upeaa saada samaa palvelua käyttämällä ideoita niin Japanista, USA:sta kuin muualtakin maailmasta. Ehkäpä voisit ottaa muutamia ideoita värikkäästä arabialaisesta sisustuksesta ja pehmentää tämän sisustustyylin värikirjoa käyttämällä yksinkertaista skandinaavista tyyliä vastapainona? Erilaisten tyylien yhdistäminen onkin nyt helpompaa kuin koskaan ennen.

Jos etsit vaikkapa ideoita makuuhuoneesi piristämiseen ja pidät turkoosista väristä, voit kirjoittaa molemmat termit Pinterestin hakukoneeseen ja aloittaa etsinnän. Pian sinulla on valtava valikoima ideoita siitä, kuinka voit piristää makuuhuonettasi turkoosilla värillä. Nappaa parhaimmat ideat talteen ja pinnaa ne omaan makuuhuoneen sisustamista käsittelevään tauluusi. Pian sinulla on taulu täynnä ideoita.