Mitkä ovat vuoden 2018 sisustustrendit?

Sisustus

Muodin saralla puhutaan paljon trendeistä, mutta trendejä esiintyy muillakin aloilla, kuten sisustamsiessa ja ruuanlaitossa. Mitkä sitten ovat vuoden 2018 sisustustrendit ja millainen sisustaminen on nyt trendikästä? Lue tämä juttu, niin saat tietää.

Kokovalkoinen sisustus alkaa olla out
Vaikka kokovalkoinen väri onkin ollut pinnalla jo pitkään suomalaisten kotien sisustamisessa, alkaa se antaa hieman periksi värikkäämmille ratkaisuille, mikä näkyy tarkasteltaessa vuoden 2018 sisustustrendejä. Esimerkiksi väreistä vaaleanpunainen näyttää astuvan vahvasti suomalaisiin koteihin. Nyt vaaleanpunaista uskalletaan yhdistää myös melko yllättävillä tavoilla. Se voidaan yhdistää esimerkiksi viininpunaiseen. Yhdessä nämä punaisen eri sävyt luovat upean yhdistelmän. Toinen suosittu vaihtoehto on vaaleanpunaisen ydistäminen terracottaan.

Myös sinapinkeltainen on nyt suosittu väri sisustuksessa eri sävyineen. Tästä väristä käytetään niin vaaleita kuin tummempiakin sävyjä. Erityisen hyvin tämä väri toimii sametissa.

Lämpimät luonnonsävyt ovat myös suosittuja. Hiekka, beige ja ruskea ovat nyt trendikkäitä valintoja. Värien avulla luodaan nyt erilaisia kiehtovia ja erilaisia kokonaisuuksia.

Millaiset tekstiilit ovat nyt trendikkäitä?
Tekstiileistä suositaan nyt esimerkiksi pehmeää samettia sekä intianpuuvillaa, joka on kudottu harvaan. Myös pellava on nyt trendikäs valinta.

Vaikka oma koti sattuisikin olemaan kokovalkoinen ja sisältämään aivan toisenlaisia tekstiilivalintoja, ei sen päivittäminen uusien trendien mukaiseksi ole välttämättä kovin vaikeaa. Valkoinen on nimittäin hyvä pohja erilaisten värien ja tekstiilien käytölle.