Itämaiset matot uniikkiin sisustukseen

Uncategorized

Jos haluat kotiisi uniikin sisustuksen, joka ilmentää juuri sinua, kannattaa harkita itämaisia mattoja, kuten persialaisia käsinkudottuja mattoja, jotka tuovat kotiisi tuhannen ja yhden yön tunnelmaa. Saatat yllättyä kuinka hyvin itämainen matto sopii myös suomalaiseen kotiin ja kuinka se on kuin piste I:n päälle kotisi sisustuksessa!

Itämaisten mattojen ominaispiirteitä

Persialaisten mattojen lisäksi esimerkiksi iranilaiset, turkkilaiset, afganistanilaiset ja pakistanilaiset matot ovat itämaisia mattoja, joihin kannattaa tutustua. Monen mielestä juuri nämä matot ovat aitoja mattoja, jotka ovatkin monen intohimoisen sisustajan ostoslistalla ja jopa sen kärjessä. Monen mielestä nämä matot ovat kuin taideteoksia, joiden käsityössä korostuu ainutlaatuisuus. Koska aidot itämaiset matot ovat käsin kudottuja, ovat ne uniikkeja ja arvostettuja käsityötaidon huipputuotteita. Aidon itämaisen maton kutominen vie runsaasti aikaa, minkä vuoksi ne ovat muita mattoja kalliimpia. Toisaalta näihin mattoihin kannattaa panostaa, sillä oikein huollettuina ne ovat pitkäikäisiä ja tuovat kotiin lämmintä ja aitoa tunnelmaa.

Itämaiset matot näppärästi netistä

Löydät laadukkaat itämaiset matot näppärästi netistä. Trendcarpet-niminen verkkokauppa on oivallinen valinta etsiessäsi kotiisi uniikkia ilmettä itämaisten mattojen kautta ja halutessasi päästä käsiksi laajaan valikoimaan laadukkaita itämaisia mattoja kilpailukykyiseen hintaan. Verkkokauppa kertoo ostavansa runsaasti aitoja itämaisia mattoja esimerkiksi Afganistanista, Pakistanista, Iranista ja Turkista, minkä ansiosta se pystyy pitämään verkkokaupan mattojen hintatason mahdollisimman edullisena. Tämän ansiosta itämaiset matot ovat yhä useamman asiakkaan ulottuvilla. Verkkokaupasta löytyy myös hyviä mattotarjouksia, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Rahtina toimitettavien mattojen toimitus on ilmaista – samoin tuotteiden mahdolliset palautukset. Tämä pitää sisällään Schenkerin perustoimituksen. Peruspakettien toimitukset hoidetaan työpäivinä kello 9 – 18 välisenä aikana asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan osoitteeseen. Mattojen toimitusaika on 2 – 4 päivää. Yksityishenkilöillä on 14 päivää voimassa oleva palautusoikeus eli kyseessä on avokauppa.

Jos sinusta tuntuu, ettei valitsemasi itämainen matto olekaan kotiisi juuri se oikea, voit palauttaa maton 14 päivän sisällä. Otathan kuitenkin huomioon, että saadaksesi rahasi matosta takaisin, tulee maton olla alkuperäisessä kunnossaan sekä käyttämätön. Lisäksi se tulee pakata samoin kuin vastaanotettaessa. Nämä reilut ehdot auttavat varmistamaan, että olet 100 % tyytyväinen Trendcarpetista ostamaasi itämaiseen mattoon ja että sinulla on mahdollisuus nähdä, miltä matto näyttää kotonasi ennen kuin päätät, haluatko pitää vai palauttaa maton. Trendcarpet myöntää myymilleen itämaisille matoille ja muille tuotteille myös vuoden takuun.

Trendikkään Trendcarpet-verkkokaupan monipuoliset maksuvaihtoehdot auttavat takaamaan, että ostotapahtuma on kaikin puolin mahdollisimman näppärä ja sujuva. Voit maksaa ostamasi matot Visa- tai Mastercard-kortilla, PayPalilla tai laskulla. Maksamisen jälkeen voit jäädä odottamaan mattojesi saapumista ja valmistella kotisi uusia hankintojasi varten. Itämaiset matot tuovat kotiisi upeaa, aitoa tunnelmaa, joten niihin sijoitetut rahat ovat jokaisen euron arvoisia!