Esittelyssä Sisustus Coco -blogi

Sisustus

Netistä löytyy runsaasti toinen toistaan mielenkiintoisempia sisustusaiheisia blogeja. Tässä artikkelissa halusimme esitellä yhden näistä; Sisustus Coco -nimisen blogin, jota kirjoittaa Vantaalla asuva sisustussuunnittelija Sanna. Esittelynsä mukaan hänen bloginsa tarkoituksena on jakaa ideoita sekä inspiraatiota ja sitä tämä blogi todella tekee.

Millaiset aiheet ovat olleet blogissa suosittuja?
Blogi esittelee selkeästi kuukauden suosituimmiksi kohonneet blogipostaukset. Tämä helpottaa lukijan valintaa. On hyvä, että postaukset esitellään vielä kuvien kera, koska näin lukija näkee nopeasti yhdellä silmäyksellä, onko postaus häntä kiinnostava. Tällä hetkellä kuukauden suosituimpien postausten joukosta löytyy Syli Säkkituolista kertova postaus, lämpimien sisustustekstiilien esittelyyn pureutuva postaus, Lumpeenlehdet-julisteen arvontapostaus, hyvän joulun toivotukset -postaus sekä kodin muutoksesta kertova postaus, joka esittelee kodin ennen sekä jälkeen muutostöiden.

Blogi päivittyy säännöllisesti
Eräs syy kyseisen blogin taustalla on sen säännöllinen päivitystahti, joka tosin ei ole kaikista tihein verrattaessa blogia muihin suosittuihin sisustusblogeihin. Vuonna 2017 postauksia on ilmestynyt yhteensä 34 kappaletta ja vuonna 2016 yhteensä 72 kappaletta. Vuoden 2015 lukema on 104, vuoden 2014 116, vuoden 2013 105 ja vuoden 2012, jolloin blogi on aloitettu 24. Blogi on ollut pystyssä siis jo monta vuotta. 10.2.2018 bloggaaja on kirjoittanut vuoden 2018 aikana yhteensä kolme postausta, joista yksi on julkaistu tammikuussa ja kaksi helmikuussa. Postaustahti näyttäisi siis laantuneen huippuvuosista.

Sisustus Coco -blogin sisustustyyli on suomalaisille tuttu ja turvallinen
Sisustus Coco -blogin sisustustyyliä voidaan kutsua skandinaaviseksi, joten se on suomalaisille sisustajille kovin tuttu ja turvallinen. Väreistä valkoista ja harmaata suositaan sisustuksessa paljon ja tyyli on kovin minimalistinen. Myös trendikästä vaaleanpunaista näkyy sisustuksessa, mikä tuo kivan lisän harmaaseen ja valkoiseen. Tämä on jälleen oivallinen osoitus siitä, kuinka harmaa-valkoinen sisustus on hyvä pohja vaihtuville trendeille. Esimerkiksi sohvatyynyt vaihtamalla luodaan sisustukseen aivan uudenlaista ilmettä – eikä muutos maksa paljon. Jos osaat ommella, voit helposti ommella itsekin trendikkäät tyynynpäälliset pikkurahalla ja halutessasi vaihtaa ne taas trendien vaihtuessa.

Kaupalliset yhteistyöt näkyvät Sisustus Coco -blogissa, mutta eivät liikaa
Sisustus Coco -blogissa näkyy kaupallisia yhteistöitä, mutta ei kuitenkaan liikaa; joka toinen postaus ei ole tällainen yhteistyö, mikä saattaisi helposti ärsyttää lukijaa. Myöskään bannarimainoksia ei vilise blogissa liikaa.

Esimerkiksi Syli-nimisestä säkkituolista kertova postaus on toteutettu kaupallisena yhteistyönä. Postauksessa kerrotaan, että tuolin on suunnitellut suunnittelija Katri Kempas, joka toimii Nordic Swan Living -yrityksessä ja vastaa kyseisestä brändistä. Hänen innoittajanaan toimii pohjoinen luontomme, mikä näkyy niin Katrin materiaali- kuin värivalinnoissakin. Myös laatu, kestävyys sekä pohjoismaiset arvomme ovat tärkeitä asioita kyseiselle merkille. Kyseiseen säkkituoliin pystyy lisäämään sekä poistamaan rakeita takaosassaolevan vetoketjun avulla. Keveys on tuolin hyvä ominaisuus, jonka ansiosta säkkituolin siirtäminen haluttuun paikkaan on helppoa ja kevyttä. Siirtelyä helpottaa myöskin tuoliin kiinnitetty ylälenkki, josta tuoliin on helppo tarttua. Tuolin puhtaanapitoa helpottaa helposti pyyhittävä kangas. Bloggaajan mukaan tuolissa on miellyttävä istua ja lukea ja tuolia on saatavana myös säänkestävänä versiona, joka on hyvä versio esimerkiksi terassille. Tällaiset omakohtaisista kokemuksista kertovat aidot yhteistyöpostaukset tuovat lisäarvoa sekä lukijalle että mainostajalle.