Miten voit hyödyntää kirpputoreja ja mummolan vinttejä trendikkäässä sisustuksessa

Sisustus

Moni kokee, että haluaisi sisustaa, mutta pienet tulot tai olemattomat säästöt ovat tähän esteenä. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä myös pikkurahalla on mahdollista loihtia trendikkäitä sisustusratkaisuja. Kerromme tässä jutussa muutaman rahanarvoisen vinkin, joiden avulla pysyt sisustustrendien aallonharjalla pikkurahalla.

Tee trendikkäitä löytöjä kirpputoreilta ja mummolan vintiltä
Tällä hetkellä astioissa ja koriste-esineissä saa näkyä eletty elämä. Tästä syystä hyviä löytöjä voikin tehdä pikkurahalla sekä kirpputoreilta että mummolan vintiltä. Käytä vanhoja kulhoja, purnukoita ja purkkeja esimerkiksi kukkavaaseina tai ruukkuina tai asettele ne kivaan sommitelmaan ja käytä niitä koriste-esineinä. Nyt on erityisen trendikästä käyttää messinkisiä kynttilänjalkoja, joita voi löytää kirpputoreilta. Perintöhopeatkin saavat nyt olla vapaasti esillä.

Suomesta löytyy runsas valikoima hyviä kirpputoreja sekä kierrätyskeskuksia, joissa kannattaa asioida avoimin mielin. Moni yllättävän upea löytö on tehty kirpputorilta, vaikkei tätä ihan heti välttämättä päälle päin uskoisi. Ja mikä parasta, kirpputorilöydöt eivät useinkaan rokota lompakkoa kovin pahasti – ainakaan, jos osaat käyttää mielikuvitustasi ja valita edullisia, mutta upeita tuotteita, jotka tuovat sisustukseesi aivan uudenlaista särmää.

Hyödynnä metsän antimet
Koska luonnonläheisyys on nyt kovin in, kannattaa hyödyntää metsän antimet. Esimerkiksi erilaiset puupinnat ovat nyt trendikkäitä. Metsän antimien hyödyntäminen tulee kuitenkin aina tehdä luontoa kunnioittaen. Älä siis tuhoa luontoa saadaksesi itsellesi näyttäviä sisustuselementtejä!