Miten puutalosta tehdään moderni?

Sisustus

Puutalot ovat olleet Suomessa perinteinen valinta, mutta miten puutalosta tehdään moderni? Tähän kysymykseen vastaa jo nimensäkin mukaisesti Moderni puutalo -niminen blogi, josta kerromme lisää tässä artikkelissa.

Millainen on Moderni puutalo -blogi?
Moderni puutalo -blogi keskittyy nimensä mukaisesti esittelemään vinkkejä, joiden avulla perinteisestä puutalosta voidaan luoda moderni. Blogin sanotaan olevan elämänmakuinen blogi, joka keskittyy sisustusharrastukseen. Sohvatyynyt sekä lapsiperheen arki ja juhla ovat keskeisessä asemassa tässä blogissa. Lisäksi blogissa kerrotaan matkailusta sekä kotoilusta. Blogia kirjoittaa pariskunta, Mervi ja Petri.

Viherkasvit ovat nyt erityisen trendikäs ja tärkeä osa sisustusta, mikä näkyy myös Modernissa puutalossa
Tällä hetkellä viherkasveilla on erityisen suuri merkitys trendikkäässä sisustuksessa ja tämä näkyy myöskin Moderni puutalo -blogissa, jossa esitellään esimerkiksi 4.2.2018 kukkakatsaus kuluneelta viikolta. Esimerkiksi tulppaanien avulla kotiin tuodaan väriä ja kauneutta edulliseen hintaan. Kauniiseen vaasiin sijoittettuna edullinenkin kimppu kukkia tuo arkeen pienen ripauksen luksusta. Bloggaajan mukaan tulppaanien etuna on niiden rento ja konstailematon luonne ja se, että ne soveltuvat monenlaisiin asetelmiin, koska ne ovat kauniita ihan sellaisinaankin tai ne sopivat hyvin myös vaikkapa yhteen luonnosta poimittujen oksien kanssa.

Ruusut ovat toinen upea valinta. Blogissa esitellään, kuinka jo hieman nuupahtaneetkin ruusut voi vielä käyttää hyödyksi leikkaamalla niiden varret poikki ja asettelemalla ne snapsilaseihin. Näin kalliit ruusut kestävät tavallista pidempään eikä snapsilasejakaan tarvitse aina säilöä piilossa kaapin perällä odottamassa rapuillallisia. Hyvä idea ja win-win-tilanne. Postaus on hyvä osoitus siitä, kuinka viherkasveilla voidaan tehdä puutalosta moderni ja tuoda sinne trendikästä ilmettä.

Moderni puutalo -blogin parhainta antia ovat edulliset vinkit
Monellakaan sisustajalla ei ole varaa sijoittaa rakkaaseen sisustusharrastukseensa pientä omaisuutta, jollaisen siihen helposti saisi uppoamaan, jos vain varaa olisi. Tästä syytä erilaiset edulliset sisustusvinkit tulevatkin tarpeeseen ja juuri tällaisia vinkkejä löytyy Moderni puutalo -blogista. Puutalon tuunaamisen moderniksi ei tarvitsekaan välttämättä olla tuhottaman kallista, kuten edelliset kukkaesimerkit jo osoittivatkin. Jo pienillä ja edullisilla muutoksilla voidaan saada yllättävän suuria aikaan. Esimerkiksi sohvatyynyjen päivittäminen on oivallinen esimerkki tästä. Sohvatyynyjä löytää edullisestikin ja tyynynpäällisiä voi helposti ommella myös itse päivitysinnon iskettyä. Valitse kauden trendivärejä ja loihdi sohvallesi aivan uusi ilme pikkurahalla. Tällä hetkellä myös esimerkiksi erilaiset taljat ovat trendikkäitä sisustuselementtejä, joilla sisustuksen ilmettä voidaan vaihtaa pienellä vaivalla ja rahalla. On tietysti kuitenkin tärkeää suosia mahdollisimman eettisiä valintoja.

Blogi jakaa vinkkejä myös muista lukemisenarvoisista blogeista, suositellen esimerkiksi seuraavia blogeja: Voikukkapelto, COCO Lapine Design, Oblik., Reelinki, A Merry Mishap, Homevialaura, Marjamailla, Vihreä talo, Muoti mielessä, My Scandinavian home, Arjen Karusellissa, Villa H, The Design Chaser, Modernisti Kodikas, Musla, Kaikki Mitä Olen, Coffee Table Diary, Sopusointuja, Talosanomat, Ex-minimalistin tunnustuksia sekä Materian taju.