Vuoden 2020 sisustustrendit

Uncategorized

Haluatko aina ollu muodin huipulla? Monille ihmisille on tärkeää, että oman ulkonäön lisäksi myös kodin sisustus, värit ja yksityiskohdat aina kotitapettia myöten ovat aina tip top. Tässä artikkelissa annamme parhaat vinkit sisustukseen vuonna 2020.

 

Tämän artikkelin on koonnut ammattisisustussuunnittelija, joka on aina sisustusmuodin aallonharjalla. Tämä opas on koottu käyttäen apuna monien sisustusalan ammattilaisten mielipiteitä ja vinkkejä kuunnellen, joten opas on saatu aikaan luotettavista lähteistä saadulla informaatiolla. Siksi tämä onkin netin luotettavin opas sisustustrendeistä vuonna 2020. Poimi siis vuoden kuumimmat sisustustrendit alta ja aloita uuden sisustuksen suunnittelu vaikka heti!

Sisustustrendit 2020

  • Mitä räikeämpi, sen parempi

Varsinkin Skandinaviassa on jo pitkään ollut pinnalla trendi siitä, että värejä pitää kodissa olla mahdollisimman vähän. Kodeissa on pyritty pääsemään jopa sairaalamaisen steriilin lookkiin, mutta nyt otetaan sisustustrendeissä täyskäännös. Nyt värejä saa ladata täydellä tykillä eikä mikään ratkaisu ole kielletty. Voit yhdistellä värejä keskenään mahdollisimman räikeästi, ja voit ottaa inspiraatiota vaikkapa 50-luvun tai kasarin sisustustrendeistä!

  • Luonnonmateriaalit kunniaan

Viime vuosina esimerkiksi muovista ja muista synteettisistä materiaaleista tehdyt huonekalut ovat olleet vahvasti pinnalla, mutta vuonna 2020 tälläkin saralla otetaan täyskäännös oikeaan. Nyt huonekaluissa saavat näkyä luonnolliset materiaalit ja huonekalut tehdäänkin nyt eri puulajeista. Puusta on yllättävän moneksi ja sitä voi esimerkiksi maalata mieltymystensä mukaan.

  • Kauniit muodot

Nyt jos koskaan muotoilulla on väliä. Nyt kauppojen huonekaluista on hyvin nähtävillä se, että esineistä haetaan kauniita ja taiteellisia muotoja.